Decemberactie

Gratis boek als dank voor uw eindejaarsgift.

Hij is goed, hij is de Koning cover Wolter Rose

Help jij ons met een eenmalige of periodieke gift? Er is nog veel nodig om het jaar positief te kunnen afsluiten, maar alle beetjes helpen en worden enorm gewaardeerd. Dat willen we onderstrepen met een gratis recent verschenen boek als dank voor uw donatie! Wat kan jij missen? Met welk boek kunnen wij jou blij maken?

Ook voor Weetwatjegelooft.nl is 2020 een enerverend jaar. Met veel creativiteit en investeringen (zoals in een eigen studio) konden we ondanks allerlei beperkingen toch nog vele duizenden christenen toerusten en inspireren. ‘Lente in de kerk‘ is daar een heel mooi voorbeeld van. Maar denk ook aan de cursus Centrum-Kerk, waarmee inmiddels diverse kerken aan het werk zijn. Dat stemt ons dankbaar en positief! Graag sluiten we 2020 ook in financieel opzicht positief af, zodat we er in 2021 weer met frisse moed voor u en jou kunnen zijn.

Tot en met 31 december 2020 ontvangt u (vanaf € 20,-) een van de volgende prachtige, recent verschenen boeken naar keuze! Bij twee van de drie boeken is volop aanvullend audio- en/of videomateriaal te vinden op onze website. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over het boek. Vergeet niet om uw adres in te vullen, dan krijgt u het boek z.s.m. thuisgestuurd!
Werken met Centrum-Kerk

  • Tim KellerWerken met Centrum-Kerk (Van Wijnen 2020) – met bijbehorende 32-delige cursus (podcast en video)
  • Koos Tamminga, Joost Smit en Hans SchaefferKerkzijn als antwoord (Brevier 2020) – met bijbehorende 6-delige videoserie
  • Wolter RoseHij is goed, hij is de koning (Van Wijnen 2020) – Prachtig gebonden uitgave met een zorgvuldige selectie van 15 artikelen die Wolter Rose schreef in de 25 jaar dat hij verbonden is aan de Theologische Universiteit Kampen. Een gevarieerde bundel bijdragen over de profeet Zacharia, de Hebreeuwse taal, Evangelie en seksuele diversiteit, en het Evangelie van Gods glorie.

Weetwatjegelooft.nl is een samenwerking van