Actieweek: 1 maand Weetwatjegelooft.nl voor € 1

Verdieping, vorming en toerusting voor predikanten, kader en gemeente

De afgelopen maanden is Weetwatjegelooft.nl weer stevig gegroeid. Vele honderden christenen kregen toegang tot de inmiddels ruim 175 videolessen of krijgen dat binnenkort via een van de gemeenteabonnementen die diverse kerkenraden afsloten.

Zo’n 100 docenten zorgen samen met de rijke variatie aan thema’s voor een waardevol aanbod op het gebied van betrouwbare bijbelse, theologische en praktische vorming en toerusting. De videolessen zijn zowel voor persoonlijke vorming geschikt als voor toerusting van groepen. Denk aan huis- en bijbelkringen, kerkenraadsvergaderingen, voorbereiding voor preken en meditaties, catechese, ondersteuning van pastorale en diaconale teams of persoonlijke (bijbel)studie. Weetwatjegelooft.nl is er voor iedereen die zijn/haar inzicht in het geloof, kerkzijn en de Bijbel wil verdiepen: van student tot gepensioneerd, als betrokkene bij jeugdwerk, catechese of kerkenraadswerk in je gemeente of gewoon uit interesse. De recente Basiscursus Pastoraat bijvoorbeeld wordt met enthousiasme ontvangen en ingezet voor de toerusting van (nieuwe) leden van kerkenraden en pastorale teams.

Groei je mee? Nu 1 maand op proef voor € 1

Met prijzen van € 5,50 per maand, € 49 per jaar en € 250 – € 950 per jaar voor een complete kerkelijke gemeente zijn we voorlopig nog afhankelijk van giften. Toch willen we niet dat de kosten je ervan zouden weerhouden om te proberen of Weetwatjegelooft.nl ook jou kan helpen om te groeien in je kennis van de Bijbel, Geloven en Kerkzijn. Daarom bieden we je aan om het 1 maand te proberen voor € 1.

Hoe doe je mee?

Ga naar www.weetwatjegelooft.nl/maand en meld je aan. Maak gebruik van kortingscode 1voor1, dan wordt de korting automatisch berekend en betaal je maar € 1. Als je niet voor automatische incasso kiest, stopt het abonnement automatisch. Je kunt tot en met 5 oktober 2017 gebruikmaken van deze actie.

Folders verspreiden in je gemeente? Graag!

Recent hebben we een prachtige nieuwe folder ontwikkeld, met up to date informatie over Weetwatjegelooft.nl. Als jij die binnen je gemeente wilt verspreiden, heel graag! Neem dan contact met ons op.