Bijbelse lijnen achter de kerkorde

In dit college komt een aantal onderwerpen uit de kerkorde ter sprake, waarbij telkens wordt aangegeven hoe in de kerkorde bijbelse lijnen verwerkt zijn, die je soms niet op eerste oog ziet.

De kerkorde is bedoeld als hulpmiddel om kerk te zijn naar Gods hart

Op deze manier zie je de kerkorde niet als een dor ‘wetboek’, maar als een hulpmiddel dat echt bedoeld is om de kerk kerk van de Heer te laten zijn, waar het toegaat zoals past bij Hem. De kerkorde is primair niet bedoeld als een verzameling regels, maar als hulpmiddel om kerk te zijn naar Gods hart.

Bij de start van AKZ+ werden studiebijeenkomsten live gestreamd. Zo ook de video die u hier kunt bekijken. De opname- en montagekwaliteit van deze video voldoet niet aan de eisen die we momenteel voor AKZ+ Weetwatjegelooft.nl hanteren. Het is onze intentie een aantal minder goede opnames de komende jaren te vervangen door nieuwe video’s. Echter, zolang deze nieuwe opnames nog niet zijn gerealiseerd bieden we u de oude toch aan, als extra service. We zijn ons bewust van de slechte opnamekwaliteit, maar willen u de inhoud niet onthouden.

Download presentatie

Terug naar: Kerkrecht