Jeremia

Jeremia – een klagende profeet? Wie aan Jeremia denkt, denkt wellicht aan een wat sombere profeet, die klaagde over zijn lot. Niet voor niets betekent het woord ‘jeremiëren’ klagen. Maar wat zit er achter dit boek vol passie en emoties? En hoe vind je als lezer je weg in dit geschrift vol turbulente gebeurtenissen?

In dit college lezen we samen wat Jeremia ons te zeggen heeft en laten we ons verrassen door de positieve teksten die óók in dit boek zijn te vinden.

Bij de start van AKZ+ werden studiebijeenkomsten live gestreamd. Zo ook de video die u hier kunt bekijken. De opname- en montagekwaliteit van deze video voldoet niet aan de eisen die we momenteel voor AKZ+ Weetwatjegelooft.nl hanteren. Het is onze intentie een aantal minder goede opnames de komende jaren te vervangen door nieuwe video’s. Echter, zolang deze nieuwe opnames nog niet zijn gerealiseerd bieden we u de oude toch aan, als extra service. We zijn ons bewust van de slechte opnamekwaliteit, maar willen u de inhoud niet onthouden.

Terug naar: 66 boeken, 1 Bijbel > Jeremia