Studiebijeenkomsten

Toon als:

Bijbellezen op de kring

Hoe draag jij als kringleider bij aan een vruchtbaar gesprek over de Bijbel? Als (startende) kringleider heb je behoefte aan praktische toerusting en basale vaardigheden.

Afscheidssymposium Henk Geertsema

Verhalen van pijn en ontmoeting: In gesprek met de pastor en de therapeut Als hulpverlener is één eigenschap onmisbaar: Je moet goed kunnen luisteren. Maar hoe luister je als pastor of therapeut? Hoe doe je als pastor de ander recht? En wat is dat dan eigenlijk ‘de ander recht doen’?…

Lente in de kerk

Op 21 maart 2020 vieren we samen de lente in de kerk. Door muziek, inspirerende verhalen, workshops, getuigenissen en ontmoeting. Omdat we geloven dat God bloei geeft.

Geloof en Natuurwetenschap

Wetenschap staat niet stil. Dat roept allerlei vragen op. Hoe ga je daar mee om in een christelijke gemeente?

Geloof jij dan nog?

Een studiedag met als kernvraag: Hoe kunnen we op een relevante en aansprekende manier ons geloof delen met niet-gelovigen?

Bijbellezen met ‘zoekers’

Slechts één op de vijf Nederlanders leest de Bijbel. De Bijbel lezen met hen die er niet mee vertrouwd zijn, is een eenvoudige en laagdrempelige manier om het Evangelie te delen. Wat komt er kijken bij het lezen van de Bijbel met deze ‘zoekers’? En hoe kom je met ze in contact?