Studiebijeenkomsten

Toon als:

Oorsprong

Studiedag met Gijsbert van den Brink en Mart-Jan Paul over Schepping en Evolutie naar aanleiding van hun studies "En de aarde bracht voort" en "Oorspronkelijk".

Mijn God geneest

Genezingswonderen roepen enthousiasme op, maar ook serieuze vragen. Onder de sceptici bevinden zich niet alleen ongelovigen. Het fenomeen moet echter niet bij voorbaat verdacht gemaakt of theologisch illegaal verklaard worden.

Leven in Christus

Studiedag n.a.v. de publicatie van "Leven in Christus" door Hans Burger. Zes sprekers reageren op dit belangwekkende boek over een fundamenteel thema. Krijg zicht op de hele Christus voor het hele leven. Samen bezinnen op de kern van het geloof. 'Leven in Christus’ leren toepassen in het persoonlijk en kerkelijk leven.

Spot on! Licht op liturgie

Een dag lang samen met gemeenteleden en anderen zoeken, vieren, oefenen en werken aan de liturgie. Met oog voor de eenheid van de liturgie en de diversiteit van de gemeente.

Bevinding – Wat geloven met je doet

Studiedag over de ervaring en praktijk van het christelijk geloof.

Gaandeweg verder via leven uit de Bron

Symposium naar aanleiding van de autobiografie en het geestelijk testament van Marius Noorloos. Wat hebben biografie, theologie en gemeenteopbouw met elkaar te maken? Wat betekent Marius Noorloos’ geestelijke erfenis voor gemeenteopbouw? Hoe pas je "Leven uit de Bron” toe in de praktijk?