Draag bij aan betrouwbare bijbelkennis en geloofstoerusting

Weetwatjegelooft.nl wil dat betrouwbare Bijbelkennis en geloofstoerusting bereikbaar is voor iedereen. Onze videocursussen zijn om die reden gratis toegankelijk. Voor de voortgang en ontwikkeling van dit werk zijn we dus geheel afhankelijk van fondsen en giften. Draagt u ons werk een warm hart toe? Maak dan uw gift (fiscaal aftrekbaar) over via onderstaand formulier. Hartelijk dank!

Hij is goed, hij is de Koning cover Wolter Rose

Kiest u voor een periodieke (maandelijkse of jaarlijkse) gift? Dan sturen wij u als onderstreping van deze relatie graag gratis een boek toe. Bij twee van de drie boeken is volop aanvullend audio- en/of videomateriaal te vinden op onze website. Vergeet niet om uw adres in te vullen, dan krijgt u het boek z.s.m. thuisgestuurd!

  1. Wolter RoseHij is goed, hij is de koning (Van Wijnen 2020) – Prachtig gebonden uitgave met een zorgvuldige selectie van 15 artikelen die Wolter Rose schreef in de 25 jaar dat hij verbonden is aan de Theologische Universiteit Kampen. Een gevarieerde bundel bijdragen over de profeet Zacharia, de Hebreeuwse taal, Evangelie en seksuele diversiteit, en het Evangelie van Gods glorie.
  2. Koos Tamminga, Joost Smit en Hans SchaefferKerkzijn als antwoord (Brevier 2020) – met bijbehorende 6-delige videoserie
  3. Tim KellerWerken met Centrum-Kerk (Van Wijnen 2020) – met bijbehorende 32-delige cursus (podcast en video)

Weetwatjegelooft.nl is een samenwerking van