Donateursactie

Tijdelijk gratis boek als dank voor uw donatie.

Dankzij een legaat zijn al onze meer dan 300 videolessen en podcasts nu alweer ruim een jaar gratis toegankelijk voor iedereen. Dat willen we graag zo houden! Voor de ontwikkeling van nieuwe videolessen en andere materialen voor toerusting zijn we sinds het opheffen van de abonnementen wel afhankelijk van fondsen, legaten en donaties.

Direct naar het donatieformulier

Waar houden wij ons zoal mee bezig? Om een indruk te geven van onze activiteiten verwijzen we graag naar het jaaroverzicht van 2019! En wie onze nieuwsbrieven en website een beetje in de gaten houdt, weet dat er in 2020 al weer heel veel is gebeurd.

Download jaaroverzicht 2019

Daarom zijn we blij dat steeds meer mensen van hun betrokkenheid en enthousiasme blijk geven door het overmaken van een eenmalige of periodieke gift. Uw gift is echt nodig! Om u een indicatie te geven: van de € 88.500 die in 2020 begroot is aan inkomsten door fondsen en donaties, is momenteel bijna € 33.000 toegezegd. Er is dus nog ruim € 55.000 nodig; daarbij komt dat de coronacrisis tot extra kosten en minder inkomsten aan studiebijeenkomsten leidt.

Draagt u ook een steentje bij? Als dank voor uw donatie delen we (al vanaf € 15) tot en met 30 juni 2020 een prachtig (vakantie)boek uit! Bij elk van deze drie boeken is volop aanvullend audio- en/of videomateriaal te vinden op onze website. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over het boek. Vergeet niet om uw adres in te vullen, dan krijgt u het boek z.s.m. thuisgestuurd!

 Werken met Centrum-Kerk                          Leven in Christus, Hans Burger

Weetwatjegelooft.nl is een samenwerking van