Je hebt een abonnement voor 6 of 12 maanden of een gemeenteabonnement, maar krijgt regelmatig meldingen dat cursussen die je in het verleden hebt aangeschaft zouden verlopen. Dit is het overblijfsel van een oude, inmiddels opgeloste ‘bug’ (foutje) in de software van de website. Doordat de fout inmiddels hersteld is, verloopt de toegang tot deze cursussen pas als je abonnement verloopt en hebben ze in feite geen betekenis meer. De meldingen zijn echter vervelend, dus volgt hier een instructie om die in het vervolg te voorkomen. We doen dit aan de hand van het voorbeeld van ‘Klaasje’, die zowel een Abonnement 12 maanden heeft als toegang tot de losse cursussen ‘Sterven in Bijbels licht’ en ‘Jong&Geloven’:

Het voorbeeld van ‘Klaasje’. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

Instructies

  1. log in
  2. klik op mijn account
  3. Je krijgt een overzicht van alle actieve en niet-actieve lidmaatschappen zoals in het voorbeeld van ‘Klaasje’:
  4. Je vindt hier onder andere je actieve jaarabonnement/halfjaarabonnement/gemeenteabonnement en/of student account: klik achter deze abonnementen in elk geval niet op de button ‘Cancel’!
  5. Je vindt hier ook een overzicht van alle actieve en be-eindigde losse cursussen (zoals in het voorbeeld: ‘Cursus Sterven in Bijbels licht’ en ‘Cursus Jong&Geloven’). Achter alle actieve cursussen staan twee buttons: ‘Cancel’ en ‘Bekijk’. Klik bij alle losse actieve cursussen op ‘Cancel’

Resultaat

Je ontvangt voortaan geen herinneringsmeldingen meer van deze gecancelde losse cursussen!

Klik op deze link, voer je gebruikersnaam (= e-mailadres) in en klik op ‘wachtwoord opnieuw instellen’. Je ontvangt een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Kom je er helemaal niet uit? Mail ons dan op info@weetwatjegelooft.nl, we proberen dan zo snel mogelijk te reageren.

Weetwatjegelooft.nl is een samenwerking van