Lessen

Toon als:
21 apr 2022

Doel bereikt? Jouw reis en de toekomst van catechese

Lengte: 90 minutenMoeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Tijdens een webinar kijken terug op de cursus en delen de opbrengsten met elkaar.Deze les komt beschikbaar op 21 april 2022. Om deze videoles te bekijken, log in of schaf de cursus {product} aan.
08 apr 2022

Onderwijs kan altijd nog

Lengte: 5 minutenMoeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

We denken na over de stelling 'Onderwijs kan altijd nog'Deze les komt beschikbaar op 8 april 2022. Om deze videoles te bekijken, log in of schaf de cursus {product} aan.
18 mrt 2022

Catechese is een kerkplek

Lengte: 5 minutenMoeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

We denken na over de stelling 'Catechese is een kerkplek'Deze les komt beschikbaar op 18 maart 2022. Om deze videoles te bekijken, log in of schaf de cursus {product} aan.
25 feb 2022

Verhalen zijn beter dan uitleg

Lengte: 5 minutenMoeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

We denken na over de stelling 'Verhalen zijn beter dan uitleg'Deze les komt beschikbaar op 25 februari 2022. Om deze videoles te bekijken, log in of schaf de cursus {product} aan.
04 feb 2022

Catechisanten leren veel van medecatechisanten

Lengte: 5 minutenMoeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

We denken na over de stelling 'Catechisanten leren veel van medecatechisanten'Deze les komt beschikbaar op 4 februari 2022. Om deze videoles te bekijken, log in of schaf de cursus {product} aan.
14 jan 2022

De catecheet is drager en dan pas brenger

Lengte: 5 minutenMoeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

We denken na over de stelling 'De catecheet is drager en dan pas brenger'Deze les komt beschikbaar op 14 januari 2022. Om deze videoles te bekijken, log in of schaf de cursus {product} aan.
24 dec 2021

De stijl van werken is maar gedeeltelijk bepalend

Lengte: 5 minutenMoeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

We denken na over de stelling 'De stijl van werken is maar gedeeltelijk bepalend'Deze les komt beschikbaar op 24 december 2021. Om deze videoles te bekijken, log in of schaf de cursus {product} aan.

De catechisanten hebben de regie

Lengte: 6 minutenMoeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

We denken na over de stelling 'De catechisanten hebben de regie' Om deze videoles te bekijken, log in of schaf de cursus {product} aan.

Heilige Grond – alle afleveringen

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Dit is Heilige Grond. De theologische podcast die stilstaat bij de grond onder je voeten. Bij het heilige én het alledaagse. Bij brandende kwesties. Bij God die spreekt. Kom binnen, trek je schoenen even uit. Heilige Grond is een podcast…

5. Interview trauma en pastoraat

Lengte: 17 minuten

Een interview met een ervaringsdeskundige over trauma, vergeving, worstelen met God en het kruis. Voor iedereen die in het pastoraat of persoonlijk te maken heeft met trauma.

5a. Trauma

Lengte: 14 minuten

Een trauma heeft altijd een immense impact, waarin het pastoraat veel kan betekenen. Een beknopte video met handreikingen van een ervaringsdeskundige, hulpverlener en pastor.

4a. Depressie

Lengte: 15 minuten

Een depressie is meer dan een somber gevoel en heeft invloed op het geloof. In het pastoraat krijg je hier vaak me te maken. Een beknopte video met handreikingen van een ervaringsdeskundige, hulpverlener en pastor.